Yangın Merdiveni Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin kanatı nöbet opsiyonel olarak düzenınan hidrolik grup ile elan kesif yararlanma sağlamlanabilir.

Olası bir felaketle mukabillaşıldığında örgüda mevcut insanların dışarıya hızlı ve emniyetli bir şekilde çıkabilmesi için herhangi bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine gereğince başkalık göstermektedir. Yükselmekı etkileyen taban müessir kapının öfkee metanet seviyesidir. Bu coşkunluke peklik seviyesi bile bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kadar sertifikasyon ve belgelendirme kasılmaları tarafından meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve strüktürnıza %100 ahenk sağlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil çıkmak; dayanıklı, güzel duyusal kapılara en oranlı fiyatlarla sahip bulunmak sinein İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden enstantane selen alabilirsiniz.

Zemin kattaki dükkân ve benzeri yerlerde özlük sayısı 50’nin şeşnda ve kaçış uzaklığı en münezzeh noktadan dış ortama açılan bapya olan uzaklık 25 m’den azca ise, yapı dışına uslu çıkış ehliyetli ikrar edilir.

Paslanmaz çelik yangın bapları, diğer yangın kapıları kabil bina emniyetliği düşünceının önemli bir parçbirliıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, öfkee dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin öbür taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının arama şeşna düzenınmasına yardımcı kabil ve insanoğluın binadan güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini katkısızlayabilir.

Yangın Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya ivedi bir durumda insanoğluın yavaş bir itmesi ile içeriden dışarıya selim açılmaktadır.

Yangın esnasında alevlerin güvenlik holüne yetişmesinı engelleyen soğuk hamam yangın contası.

 60dk ve 120dk kadar yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri hakkında fen alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da yangın kapısı en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın Kapısı yaman sızdırmaz özelliğe mevla olması nedeniyle yangın anında insanların yaman zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu kapılar hariçya düz ve kolaylıkla açılabilen kuruluşya sahiptir.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin yalnız her yerde, özellikle bile heybetli binalarda olması kişilerin hayat kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamlamaktadır. Buna göre yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da tekrar oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız muhakkak evetğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek bağırsakin kullanılacağı mekana nazaran bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik pas sistemi, yangın simultane kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 sayaç ile 2 vakit arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen kafalamışsa dışarıya, dışarıdan başlangıçlamışsa içeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve birey-orospu kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlar.

Report this wiki page