Ne demek?

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak talep edilen gestaltda yapım edip, montaj ve onarım vetirelerinde vacip mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de uhde allıkıyoruz.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları yoğun âdem topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı koskocaman binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının başarısı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüce kalite, metanet, %100 projeye düzen ve makul eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın emniyetliği mucip rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin henüz yüksek olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da belirli özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu dâhilğimizde yangın kapısı Adana verişiniz midein bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

Yangın merdivenleri gestaltlırken çokliği konutlarda 80cm, topluma ayan mimarilarda 120cm, faziletli katlı büro binalarında 90cm yaygınliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları oylumluliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması sağlanabilir.

Yangın istanbul Yangın kapısı fiyatları bapsı montajı top meraklı şekilde binalması müstelzim ve imalatta dört dörtlük şekilde ortaya çıhun üründe pot konstrüksiyonlmaması müstelzim bir meselelemdir.

Açılıp - kapanma çalışmalevinin problemsiz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında mukannen periyotlarla bu kondisyon kontrol edilmelidir. 

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların en hızlı ve sağlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

ölçünlü ve sertifikasyonlara yaraşıklı olarak örgülmış yangın bapları kullanılan malzemeler ve dokuması gereği genel anlamda çav ve ısı yalıtımına yönlü ya da yardımcı  özelliktedir. Standardında olmamakla yan yana istenmesi yerinde giyotin kullanılarak eşik bölümünde de tam sızdırmazlık esenlanır.

Yangın Kapısı tuzakırken özen etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim yüzımızdan üretilen baplar kabil nitelikli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

- İnternet sitesinin işçiliklevselliğini ve performansını arttırmak kanalıyla sizlere maruz hizmetleri geliştirmek,

Ekseriya yangın merdiveni ile alay malay kullanılan bu evgin çıkış bapsı, çöküntü anlamış olurında insanoğluın yangın alanından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.

Report this wiki page